HURTIG LEVERING Vi levere på 1 - 2 hverdage
STOR FYSISK BUTIK
Kig ind og sig hej! 
STORT UDVALG
Vi har over 3000 produkter
SIKKER BETALING
Køb med sikkerhed
BILLIGE PRISER
Så alle har råd!

Levering med Bring

Bring: En Miljøvenlig og Praktisk Leveringsløsning

At finde en pålidelig og miljøvenlig leveringsløsning kan være en udfordring i dagens samfund. Heldigvis er der virksomheder som Bring, der aktivt arbejder på at reducere deres klimaaftryk, mens de samtidig leverer hurtigt og pålideligt til mere end 1400 udleveringssteder i Danmark.

Bring tilbyder en hurtig og enkel levering til mere end 1400 udleveringssteder i Danmark. Dette gør det nemt for dig at få sendt og modtaget pakker til en pakkeshop nær dig, og det sparer dig for besværet ved at skulle vente på en levering til dit hjem eller arbejdsplads. Med Bring kan du vælge det udleveringssted, der passer dig bedst, og du vil modtage en notifikation, når din pakke er klar til afhentning.

Leveringstid


For Bring er det vigtigt at du har din pakke så hurtigt som muligt. Derfor gør Bring meget for at få alle pakker ud så hurtigt som muligt, og gerne med dag til dag levering. 

Miljømål

Som en stor nordisk logistikaktør er det vigtigt for Bring at tage ansvar og aktivt arbejde med tiltag, der reducerer deres klimaaftryk. Bring har derfor sat sig ambitiøse mål for at blive den grønneste logistikaktør og reducere deres CO2-udledning.

Bring's miljømål er godkendt af SBTi (Science Based Target Initiative) og er i tråd med Parisaftalen. Målet for Sverige, Danmark og Finland er, at Bring senest i 2025 kun skal anvende vedvarende energi i deres køretøjer og ejendomme. Dette kræver arbejde med flere forskellige klimaintelligente løsninger.

Omstilling af køretøjer

Bring er bevidst om, at transportkøretøjer er dem, der udleder mest CO2 i deres virksomhed, og derfor arbejder de målrettet på at udskifte deres flåde, så de kan have de mest miljøeffektive køretøjer på markedet. Derfor stiller Bring samme høje miljøkrav til deres underleverandørers køretøjer, som de gør til deres egne.

Bring har allerede omstillet deres køretøjer til at køre fossilfrit og kan nu nå ud til over en million danskere med fossilfri levering fra deres terminaler og til et udleveringssted eller direkte hjem til forbrugerne. Bring arbejder løbende på at elektrificere deres køretøjer så hurtigt som teknologien tilbyder dette.

Vælg derfor bring når du bestiller pakker på en netbutik, på den måde kan du være med til at sætte dit præg på den grønne omstilling.