HURTIG LEVERING Vi levere på 1 - 2 hverdage
STOR FYSISK BUTIK
Kig ind og sig hej! 
STORT UDVALG
Vi har over 3000 produkter
SIKKER BETALING
Køb med sikkerhed
BILLIGE PRISER
Så alle har råd!

TopModel penalhuse

Oprettet d. under Legetøj

TopModel penalhuse

Penalhuse fra TopModel

Penalhuse er vigtige redskaber, når det kommer til at skole og skolestarten. TopModel penalhuse er specielt designet til piger, der ønsker at have en praktisk og samtidig flot måde at opbevare deres skriveredskaber.

TopModel Penalhus med enkelt rum

TopModel Penalhus med et enkelt rum er et godt valg til børn, der starter i skole. Det er nemt at organisere, da det kun har et rum. Det kan indeholde blyanter, farveblyanter, linealer og en saks. TopModel penalhuset med et enkelt rum kommer med motiver kendt fra TopModel og er i flotte farver, så dit barn kan vælge sin favorit.

TopModel Penalhus med to rum

TopModel Penalhus med to rum er en fantastisk mulighed for børn, der har brug for mere plads. De to rum betyder, at du kan adskille dine blyanter fra dine farveblyanter, hvilket gør det lettere at finde det, du har brug for. TopModel penalhuset med to rum har også en lille lomme, der kan bruges til at opbevare en viskelæder eller blyantspidser. De er alle forsynet med kraftige lynlåse og fremstillet i top kvalitet.

TopModel trippel penalhus

TopModel trippel Penalhus er til dem, der har mange skriveredskaber. Det er et rummeligt penalhus med tre rum og kraftige lynlåse, der løber langs hele længden. Dette gør det nemt at organisere dine skriveredskaber efter farve eller type. Det store penalhus har også en lille lomme og leveres med masser af flot tilbehør så dit TopModel penalhus er klar til brug når du modtager det.

TopModel penalhuse er det perfekte valg til skolen, i sær når man er fan af de skønne TopModel piger. Alle de flotte TopModel penalhuse leveres naturligvis fyldt til randen med indhold, så du er klar til skolen. Alle penalhuse fra TopModel kommer med ekstra kraftige lynlåse og flot design.

TopModel med fokus på bæredygtighed


En del af de flotte TopModel penalhuse er fremstillet af genbrugs plast fra flasker. Dette er med til at give et lidt grønnere miljø, så i stedet for de ligger i naturen er de samlet sammen, og lavet om til en masse skønne TopModel ting.

 

Kommer TopModel penalhus altid med indhold ?
Ja når du køber et TopModel penalhus vil der altid være et stort udvalg i tilbehør så du er klar. Der er dog enkelte undtagelser.

Hvor kan jeg købe TopMode penalhuse ?
Langt de fleste boghandlere og legetøjs butikker har TopModel. Hos BilligLeg har vi et stort udvalg i alt inden for TopModel så besøg os i dag og se hele udvalget.

 Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar