HURTIG LEVERING Vi levere på 1 - 2 hverdage
STOR FYSISK BUTIK
Kig ind og sig hej! 
STORT UDVALG
Vi har over 3000 produkter
SIKKER BETALING
Køb med sikkerhed
BILLIGE PRISER
Så alle har råd!

Løbehjul og stunt løbehjul

Oprettet d. under Legetøj

Løbehjul og stunt løbehjul

Imponér vennerne og lær seje løbehjul tricks for begyndere

Når solen står højt og vejret er godt, er det sæson for løbehjul! Selvom det for mange bare handler om at køre, så kan du også lære løbehjul tricks, ligesom de kendes fra skateboard-verdenen. Her er en guide til, hvordan du kommer ordentligt i gang!

Først skal du have det rette udstyr

For at kunne lave løbehjul tricks er én ting selvfølgelig afgørende: løbehjulet. Du skal på jagt efter det, der hedder et stuntløbehjul, et trickløbehjul eller en stunt scooter. Det er i virkeligheden alle sammen begreber for den samme konstruktion, der er skabt specifikt til, at man kan lave løbehjul tricks på den.

Forskellen ligger i materialerne. På et stuntløbehjul er der større hjul og en stærkere ramme, der kan tåle at blive hoppet på. Desuden har en sådan scooter også bedre manøvredygtighed, der derfor gør den perfekt til løbehjul tricks.

Glem ikke sikkerheden!

Det kræver øvelse at blive god til løbehjul tricks, og af og til kan processen både være hård og give hudafskrabninger. Husk derfor også at være beskyttet ordentligt og investere i sikkerhedsudstyr af kvalitet, så skaderne ikke bliver mere alvorlige. Der kan godt komme fart på, når man kører på løbehjul, men når løbehjul tricks også introduceres, inkluderer det ofte mange hop og spins. Derfor anbefaler vi ikke, at man træner sådan uden beskyttelse til knæ, albue og hoved.

Top 5 løbehjul tricks til nybegyndere

Når både løbehjulet og sikkerheden er i orden, kan du begynde at træne på dine løbehjul tricks. Her er et par af vores egne favoritter til dig, der er i gang med at lære at stå på stuntløbehjul og gerne vil imponere vennerne med seje løbehjul tricks.

1) Bunny Hop

Et Bunny Hop er, når du får løbehjulet til at hoppe med dig selv stadig stående på det. Det vil sige, at både løbehjulet og dine fødder skal hoppe samtidig. Du skal løfte forhjulet først, mens du trækker styret opad og selv hopper. Bunny Hop er et basismove, som bruges i mange andre løbehjul tricks.

2) No Hander

Dette løbehjul tricks er uden hænder! Målet er, at du skal tage begge hænder af styret og balancere på løbehjulet med fødderne alene. Mens det kører. Start med at øve dig med én hånd ad gangen og prøv derefter med begge, når du er klar. Denne kan kobles med Bunny Hop, hvis du er ekstra skarp.

3) Manual

Manual handler om at holde balancen, mens du kun kører på baghjulet. Du kan starte din træning med bare at skubbe dig selv fremad med en fod, mens forreste hjul er hævet fra jorden. Når du har styr på det, kan du give det et skud med begge fødder på løbehjulet.

4) Fakie

I dette løbehjul tricks skal du køre baglæns uden fødderne rør jorden. Start ligesom i Manual med at bruge en enkelt fod til at skubbe dig selv baglæns. Herefter med begge fødder på brættet, skal du bruge din kropsvægt og fødder til at balancere og styre løbehjulet.

5) One Foot

Her lader du én fod svæve frit i luften uden at bruge fodstøtten. Du kan starte med at bevæge foden væk fra fodstøtten, mens du står stille først, senere i lav fart. Herefter kan du skifte mellem begge fødder, så balancen er på plads. One Foot kan også kombineres med Bunny Hop.

Husk altid at træne dine løbehjul tricks i et tempo, du er tryg ved. Start med små tricks, der ikke er krævende og bliv vant til dit løbehjul. Når du har styr på balance og bevægelser, kan du begynde at øve de mere avancerede løbehjul tricks.

God fornøjelse!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar