HURTIG LEVERING Vi levere på 1 - 2 hverdage
STOR FYSISK BUTIK
Kig ind og sig hej! 
STORT UDVALG
Vi har over 3000 produkter
SIKKER BETALING
Køb med sikkerhed
BILLIGE PRISER
Så alle har råd!

Male på sten med tusch

Oprettet d. under Legetøj

Male på sten med tusch

Male på sten med tusch

En sjov beskeftigelse til efterårs ferien eller til når vi bare skal være sammen uden Ipad osv. Male på sten med tusch - Så simpelt kan det gøres.

Hvorfor male på papir, når man kan male på sten. Naturen er fuld af dem, og de er endda gratis. Du kan finde sten i så mange former og størrelser, at det aldrig bliver kedeligt at dekorere dem. Nogle sten ligner allerede ting, vi kender, mens andre kræver lidt maling, og det er her at en god pakke med sten tusch'er kommer ind i billedet.. At male på sten er en sjov aktivitet, der kan holde hele familien beskæftiget - uanset om du er barn, ung eller gammel. Den kreative aktivitet er især sjov om sommeren, hvor hele familien kan lede efter sten i det dejlige sommervejr. I vil helt sikkert finde sten på jeres strandture. Så fyld lommerne, tag hjem og mal på sten!
 

Tuscher til sten

Mal, skriv eller tegn på sten. Der er mange måder at dekorere dem på, hos BilligLeg har vi mange forskellige tuscher til at male på sten med, så det er kun fantasien der sætter grænsen.

Mal på sten med disse flotte glimmer farver her
stentusser

Pakken kommer med 6 flotte farver der alle har glimmer
Se dem lige her

Er du ikke til glimmer så er disse sten tuscher mere i den klassiske farve


Pakken har de mest klassiske farver
Se dem her

Der findes også en opdateret version, hvor farver er frisket op


Farver er også helt klassiske, men har fået en lille "opfrisker"
Se dem her

 

Er det svært at komme igang med at male på sten ?

Nej - Det er super let, man tager en tur til sranden, eller i skoven og finder alle de sten man skal bruge. Man kan tage afsted hele familien og se hvem der finder de flotteste sten og så kan man male dem.

Kan man bruge alle tuscher til at male på sten med ?

Ja det kan man, men vi anbefaler naturligvis vores sten tuscher som indeholder lidt lak, så dine sten forbliver flotte og blanke.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar