OBS pga. juletravlhed kan der opstå forsinkelser på ordre - julegaver byttes til og med d. 15/1-22 - Læs mere her
FRI FRAGT
v/ køb over 750,- 
HURTIG LEVERING Vi levere på 1 - 2 hverdage
STOR FYSISK BUTIK
Kig ind og sig hej! 
STORT UDVALG
Vi har over 3000 produkter
SIKKER BETALING
Køb med sikkerhed
BILLIGE PRISER
Så alle har råd!

Dette kan I lave, mens I er hjemme

Oprettet d.

På grund af coronavirus er skoler og daginstitutioner lukket, og børnene skal være hjemme. Det betyder masser af underholdning for børn. Men hvad gør I, når idéerne slipper op? Eller mor og far stadig må arbejde, mens børnene skal være hjemme?

Med den rette underholdning for børn kan timerne derhjemme flyve afsted. Byg, mal eller kast jer over et brætspil. Eller hvad med aktive lege som gemmeleg, pudekamp og tampen brænder? Læs vores gode råd hos Legbilligt.dk. Her er der sjove børnelege for både store og små.

Find på kreative børnelege

Gå for eksempel efter en børneleg, hvor I stadig kan klare arbejdet, mens børnene hygger sig. Her er puslespil en god måde at slappe af på. Vi har både Disney-prinsesser, My Little Pony og Paw Patrol puslespil. Skal hjernen blive udfordret? Sæt niveauet op og vælg puslespil med 500 eller 1000 brikker. Her får børnene gymnastik for hjernen. Se vores udvalg af puslespil her.

Model byggesæt lægger op til koncentration, kreativitet og hygge i flere timer. Byg for eksempel jeres egen flyver eller en kampvogn. Men pas på - selv voksne kan falde for vores model byggesæt! Se også vores populære udvalg af Lego.

Når arbejdet kalder, kan det være svært at underholde både børn og nå alle gøremål. Heldigvis kan børn sagtens underholde sig selv. For eksempel kan I sætte dem til at tegne og male eller lege med perler og modellervoks. Når børnene er færdige, kan I sætte tegningerne op på køleskabet eller sende deres kreationer med posten til bedsteforældrene. Vidste I, at det snart er påske? Hvad med at bruge tiden på at male finurlige påskeæg eller lave et kreativt gækkebrev?

Kom i gang med lærende børnelege

Har jeres børn lektier for? Hvis I ikke allerede har gjort det, kan det være en god idé at lave et skema eller en plan for hverdagen. Det kan hjælpe med at få dagen til at gå og skabe struktur - samtidig når I dagens skoleopgaver. Sæt uret af til lektioner, pauser og afsæt selv tid til at hjælpe jeres børn med spørgsmål. Når en opgave er klaret, kan jeres barn sætte et flueben eller måske få en belønning. Det kan være med til at styrke motivationen.

Har jeres børn ingen lektier for? Lav vendespil i engelsk, besøg online portaler og hjemmesider med matematikopgaver for børn. Eller hvad med at skrive et eventyr på dansk? Kun fantasien sætter grænser!

Udnyt foråret med aktiv underholdning for børn

Mærk foråret og den friske luft med sjove børnelege i haven eller ved legepladsen. Med en yndig og svanemærket traktor fra Dantoy kan jeres børn få styrket fantasien. Den er perfekt til leg i sandkassen. Husk at holde afstand, hvis det er med venner.

Hvad med at nyde solen med det fantastiske havespil Boccia? Her kan hele familien være med! Hvis I allerede kender Petanque, så kender I også Boccia. Her gælder det om kaste jeres kugler så tæt på målet som muligt. Hver runde skiftes I om at kaste jeres kugle. Dem med flest point vinder. En let og sjov underholdning for både børn og voksne! Vask hænderne, når legen er overstået.

Brug Facetime og ring til en ven

For mange familier betyder lockdown, at børn ikke får set deres bedsteforældre eller venner. Heldigvis smitter coronavirus ikke igennem en telefonsamtale eller et opkald over Messenger. Grib telefonen og ring til bedstefar, bedstemor eller en klassekammerat. På den måde får jeres børn holdt fast i samværet og kontakten. Det kan jo være, at bedstemor og bedstefar også gerne vil snakke med deres børnebørn?


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar